Traficul feroviar, perturbat la Paris din cauza unui bărbat care transporta un obuz desamorsat

Autorităţile franceze au depistat, în gara centrală din Paris, un bărbat care urcase într-un tren având asupra sa un obuz dezamorsat datând din al II-lea Război Mondial, incidentul perturbând traficul feroviar, informează site-ul agenţiei AFP.

91 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar, perturbat la Paris din cauza unui bărbat care transporta un obuz desamorsat

Traficul feroviar, perturbat la Paris din cauza unui bărbat care transporta un obuz desamorsat

"În cursul dimineţii, în Gara de Nord din Paris, un bărbat a încercat să urce la bordul unui tren spre Marea Britanie având în geantă un obuz din al II-lea Război Mondial", a comunicat compania feroviară franceză - SNCF.

"Au fost chemate echipele pirotehnice, iar călătorii au fost evacuaţi din gară", precizează SNCF.

Anterior, tot marţi dimineaţă, traficul feroviar din Gara de Nord fusese perturbat din cauza unui incendiu izbucnit pe un şantier de construcţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici