TRAGEDIE în China: Zece copii au fost înjunghiaţi în faţa unei şcoli

Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat luni zece elevi, în sudul Chinei, rănind grav doi copii, după care s-a sinucis, în ultimul dintr-o serie de atacuri la şcoli în această ţară, potrivit presei de stat, relatează Reuters online.

788 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE în China: Zece copii au fost înjunghiaţi în faţa unei şcoli

TRAGEDIE în China: Zece copii au fost înjunghiaţi în faţa unei şcoli

Atacatorul a înjunghiat şase băieţi şi patru fete în faţa porţii unei şcoli primare din oraşul Haikou, pe insula provincie Hainan, potrivit site-ului de microblogging al radiodifuzorului China Central Television (CCTV).

Copiii au fost transportaţi la spital, iar doi primeau îngrijiri în urma unor răni grave, dar care nu le pun viaţa în pericol, potrivit CCTV.

Poliţia a declanşat o anchetă în legătură cu ceea ce a prezentat drept "un caz penal violent provocat de acţiuni extreme", potrivit aceleiaşi surse.

Atacurile violente sunt rare în China - în comparaţie cu alte ţări, însă în ultimii ani s-au multiplicat atacuri cu cuţitul şi toporul, multe dintre ele vizând copii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici