TRAGEDIE ÎN RUSIA: Cel puţin 18 morţi într-un accident rutier cu un autobuz care transporta copii

Cel puţin 18 persoane au murit în Rusia, în urma coliziunii dintre un camion şi un autobuz care transporta copii, anunţă Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

635 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE ÎN RUSIA: Cel puţin 18 morţi într-un accident rutier cu un autobuz care transporta copii

TRAGEDIE ÎN RUSIA: Cel puţin 18 morţi într-un accident rutier cu un autobuz care transporta copii (Imagine: mila_squirrel /Twitter)

"Potrivit informaţiilor preliminare, 18 persoane au murit, iar 12 sunt spitalizate", precizează Ministerul.

Bilanţul precedent era de 14 morţi şi 16 răniţi.

Accidentul a avut loc în localitatea Oznobicino, situată la sud de Moscova.

Autobuzul care transporta copii s-a rupt în două după ce a intrat în coliziune cu un camion.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici