Trei atentate în aceeaşi zi în Israel. Un american a fost ucis. Bilanţul victimelor

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite prin înjunghiere în trei atentate comise marţi în oraşele israeliene Jaffa, Ierusalim şi Petah Tikvah.

5395 afișări
Imaginea articolului Trei atentate în aceeaşi zi în Israel. Un american a fost ucis. Bilanţul victimelor

Trei atentate în aceeaşi zi în Israel. Un american a fost ucis. Bilanţul victimelor

Bărbatul ucis în atentatul comis marţi în Israel este cetăţean american, anunţă surse citate de site-ul cotidianului Ynetnews.

Un militant palestinian a înjunghiat mortal un cetăţean israelian în Portul Jaffa, teroristul fiind împuşcat mortal de serviciile de securitate israeliene.

În acelaşi atac au fost înjunghiate alte şase persoane, spitalizate cu răni moderate.

Un incident similar a avut loc în centrul vechi al oraşului Ierusalim, o persoană fiind grav rănită de un militant palestinian.

Alte două persoane au fost rănite prin înjunghiere în orăşelul israelian Petah Tikvah.
 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici