Trei comandouri olandeze au fost rănite într-un schimb de focuri în faţa unui hotel din Indiana

Trei comandouri olandeze aflate în Statele Unite pentru exerciţii de antrenament au fost rănite într-un schimb de focuri în faţa hotelului lor din Indianapolis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunţat Ministerul olandez al Apărării, citat de Reuters.

4667 afișări
Imaginea articolului Trei comandouri olandeze au fost rănite într-un schimb de focuri în faţa unui hotel din Indiana

Unul dintre bărbaţi se afla în stare critică, se arată într-un comunicat.

Bărbaţii se aflau în statul Indiana pentru antrenamente, se arată în documentul citat, adăugând că poliţia locală investighează incidentul.

Nu au fost efectuate arestări.

Departamentul de poliţie metropolitană din Indianapolis (IMPD), care se ocupă de anchetă, nu a transmis un punct de vedere.

Un ofiţer IMPD a declarat pentru FOX 59 că se pare că o altercaţie a avut loc mai devreme într-o altă locaţie decât Hampton Inn din centrul oraşului Indianapolis.

„În acest moment, informaţiile pe care suntem dispuşi să le dezvăluim sunt că nu a fost ceva ce a avut loc în interiorul hotelului. A fost o altercaţie anterioară care credem că a avut loc într-o altă locaţie. Nu s-a întâmplat în interiorul hotelului Hampton, incidentul real a avut loc în afara acestuia”, a declarat ofiţerul pentru canalul de ştiri.

Întrebat cu cine se antrenau comandourile şi dacă a fost implicat vreun membru al personalului american în incident, un purtător de cuvânt al Pentagonului a trimis întrebările autorităţilor civile locale, adăugând că situaţia rămâne în curs de investigare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici