Trei imigranţi algerieni au intrat în Italia sărind neautorizat dintr-un avion staţionat, la Roma

Trei imigranţi algerieni au reuşit să pătrundă în Italia sărind dintr-un avion staţionat, pentru escală, pe Aeroportul Fiumicino din Roma, suspecţii fiind daţi în urmărire de autorităţile italiene, informează Il Sole 24 Ore.

91 afișări
Imaginea articolului Trei imigranţi algerieni au intrat în Italia sărind neautorizat dintr-un avion staţionat, la Roma

Trei imigranţi algerieni au intrat în Italia sărind neautorizat dintr-un avion staţionat, la Roma

Cei trei imigranţi se aflau la bordul unui avion care circula pe ruta Algeria - Italia - Turcia. În timpul escalei pe aeroportul din Roma, cei trei algerieni au forţat uşa avionului, declanşând toboganele de urgenţă, reuşind să fugă în zona neutră a aeroportului Fiumicino. Incidentul a avut loc cu câteva secunde înainte ca avionul să decoleze spre Istanbul.

Pilotul a fost nevoit să întrerupă decolarea, avionul reluând zborul cu întârziere.

Autorităţile italiene îi caută pe cei trei imigranţi algerieni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici