Trei morţi, inclusiv un minor, după ce un avion uşor s-a prăbuşit în statul american Dakota de Nord

Trei persoane au murit, inclusiv un minor de 10 ani, după ce avionul de mici dimensiuni la bordul căruia se aflau s-a prăbuşit într-un lac din statul american Dakota de Nord (nordul Statelor Unite), relatează Associated Press.

154 afișări
Imaginea articolului Trei morţi, inclusiv un minor, după ce un avion uşor s-a prăbuşit în statul american Dakota de Nord

Trei morţi, inclusiv un minor, după ce un avion uşor s-a prăbuşit în statul american Dakota de Nord

Potrivit autorităţilor aeriene americane, avionul cu patru locuri s-a prăbuşt joi după-amiază în Lacul May, în apropiere de oraşul Wishek, în timp ce se îndrepta spre Bismarck.

Dar în timpul decolării de pe aeroportul din Wishek ar fi apărut complicaţii.

La bordul avionului se aflau pilotul de 19 ani, un minor de 10 ani şi un alt pasager de 39 de ani.

Autorităţile investighează incidentul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici