Trei oameni au murit în urma unei luări de ostatici la Zurich

Cel puţin trei persoane au decedat vineri dimineaţă în urma unui luări de ostatici în oraşul elveţian Zurich, a anunţat poliţia, informează site-ul postului BBC News online.

1484 afișări
Imaginea articolului Trei oameni au murit în urma unei luări de ostatici la Zurich

Trei oameni au murit în urma unei luări de ostatici la Zurich

Un bărbat înarmat a luat ostatice două femei într-un apartament din sud-vestul oraşului.

Poliţia a transmis că incidentul a durat aproximativ trei ore, bărbatul anunţând la un moment dat că se va preda, însă la scurt timp au fost auzite mai multe focuri de armă.

Ofiţerii de poliţie au intrat cu forţa în apartament şi au descoperit trei persoane grav rănite - un bărbat de 60 de ani, şi două femei de 34 şi 38 de ani. Toate cele victime au decedat la scurt timp.

Judith Hödl, purtătoare de cuvânt a Poliţiei, a declarat că momentan nu este clar dacă bărbatul decedat este autorul crimei şi nici care este legătura între victime.

Taguri:
elevţia,
ostatici,
crime

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici