Trei persoane au murit în Gatlingburg, în urma incendiilor care au loc în Tennesse. Peste 250 de case au fost distruse, iar peste 14.000 de oameni au fost evacuaţi - FOTO, VIDEO

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în Gatlingburg, în urma incendiilor de pădure care au loc în Tennesse, peste 250 de case au fost distruse de flăcări, iar peste 14.000 de persoane au fost evacuate, informează site-ul USA Today.

607 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit în Gatlingburg, în urma incendiilor care au loc în Tennesse. Peste 250 de case au fost distruse, iar peste 14.000 de oameni au fost evacuaţi - FOTO, VIDEO

Trei persoane au murit în Gatlingburg, în urma incendiilor care au loc în Tennesse. Peste 150 de case au fost distruse, iar peste 14.000 de oameni au fost evacuaţi (Imagine: Florin Buliga/ Foto Mediafax)

Situaţie dramatică în Tennesse, unde zeci de mii de persoane au fost evacuate din calea flăcărilor. Peste 2000 de persoane îşi caută acum adăpost.

Trei persoane care au suferit arsuri severe în urma incendiilor au decedat.

Flăcările au fost stinse, însă acum se face bilanţul victimelor şi a ravagiilor lăsate în urmă de tragedie.

"Acesta este un foc demn de notat în cărţile de istorie", a declarat Greg Miller, şeful departamentului de pompieri din Gatlinburg. "Aşa ceva nu s-a mai văzut în zonă".

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici