Trei români, răniţi grav într-un accident în lanţ produs pe o autostradă din nordul Italiei

Şapte persoane au fost rănite, între care trei cetăţeni români aflaţi în stare gravă, într-un accident în lanţ produs sâmbătă pe autostrada Cremona-Brescia (nordul Italiei), informează Giornale di Brescia în ediţia electronică.

115 afișări
Imaginea articolului Trei români, răniţi grav într-un accident în lanţ produs pe o autostradă din nordul Italiei

Trei români, răniţi grav într-un accident în lanţ produs pe o autostradă din nordul Italiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autostrada A21, între Cremona şi Brescia, a fost închisă timp de trei ore din cauza accidentului în care au fost implicate cinci autoturisme, o autorulotă şi un tir.

Printre vehiculele implicate în accident se numără şi cel în care se aflau trei români rezidenţi în Spania - doi adulţi şi fiica lor. Cei trei români au fost răniţi grav în accident, starea fetei de 15 ani fiind critică.

După scoaterea din vehicul de către echipele de descarcerare, cei trei români au fost transportaţi la spital. Părinţii fetei sunt în stare gravă, dar vieţile lor nu sunt în pericol. În schimb, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire pe care le are adolescenta româncă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici