Treisprezece membri Al-Qaida au fost ucişi în sudul Yemenului

Treisprezece presupuşi membri Al-Qaida au fost ucişi în operaţiuni ale serviciilor de securitate din Yemen în ultimele două zile.

163 afișări
Imaginea articolului Treisprezece membri Al-Qaida au fost ucişi în sudul Yemenului

Treisprezece membri Al-Qaida au fost ucişi în sudul Yemenului (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Marţi, trei insurgenţi au fost ucişi şi alţi doi au fost capturaţi după un schimb de focuri în oraşul Jaar, situat în sudul Yemenului.

Un lider al Comitetului rezistenţei populare, Abdellatif Sayed, a fost rănit în confruntările armate.

Alţi patru insurgenţi au murit într-un atac cu avioane fără pilot care a avut loc în regiunea Qotn.

Alţi şase membri Al-Qaida, inclusiv un lider responsabil de operaţiuni logistice, Abdallah Awad al-Masri, au fost ucişi în alte operaţiuni antiteroriste în sudul ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici