Trump a fost sancţionat din nou de Twitter pentru manipularea imaginilor VIDEO

  • Trump a suprapus peste imagini muzica şi elementele grafice ale CNN.
  • Clipul intenţiona să îţi arate cum se crează ştirile false (fake news).
  • Twitter a etichetat postarea ca fiind „imagini manipulate”.
1118 afișări
Imaginea articolului Trump a fost sancţionat din nou de Twitter pentru manipularea imaginilor VIDEO

Trump a comis-o din nou

Cea mai nouă„ispravă” a preşedintelui american este un filmuleţ cu doi copii care se aleargă, peste care este suprapuăs grafica şi muzica de la CNN şi este titrat „Un bebeluş înspăimântat fuge de un puşti rasist. Puştiul probabil e un votant al lui Trump”.

Videoclipul din care a fost tăiat fragmentul arată de fapt doi copii care se îmbrăţişează, după care se aleargă în joacă.

În partea a doua a clipului prezidenţial  se arată varianta întreagă iar pe final apare mesajul „Nu America e problema. Ştirile false sunt.”

Fireşte, ideea din spatele cascadoriei publicitare e că CNN răspândeşte fake news şi e parte a războiului de uzură pe care Trump îl poartă cu mass-media.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici