Trump reacţionează faţă de numirea unui procuror special care să coordoneze ancheta privind Rusia

Casa Albă a transmis prin intermediul unui comunicat reacţia preşedintelui american, Donald Trump, faţă de numirea unui procuror special care să coordoneze ancheta privind ingerinţele Rusiei în campania electorală prezidenţială a SUA, informează The Guardian.

905 afișări
Imaginea articolului Trump reacţionează faţă de numirea unui procuror special care să coordoneze ancheta privind Rusia

Trump reacţionează faţă de numirea unui procuror special care să coordoneze ancheta privind Rusia

”Aşa cum am afirmat de multe ori, o investigaţie detaliată va confirma ceea ce cunoaştem deja, că nu a existat nicio coluziune între campania mea şi o altă entitate străină. Aştept cu nerăbdare ca această chestiune să se concluzioneze rapid. Între timp, nu voi înceta să lupt niciodată pentru oamenii şi problemele ce contează cel mai mult pentru viitorul ţării noastre”, a transmis liderul de la Casa Albă.

Congresmeni democraţi, dar şi unii republicani au cerut investigaţii suplimentare privind legăturile unor membri ai echipei lui Donald Trump cu Moscova. Michael Flynn, fost consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, a fost demis după ce s-a aflat că ar fi avut discuţii informale cu oficiali de la Moscova. Casa Albă a negat în mod repetat că apropiaţi ai lui Donald Trump ar avea legături cu Rusia.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental, au concluzionat serviciile secrete americane.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici