Trump spune că acuzaţiile îl propulsează către Casa Albă

  • Donald Trump a suferit o nouă lovitură după ce a fost inculpat într-un nou dosar, fiind anterior acuzat pentru evaziune fiscală şi deţinere ilegală de documente clasificate.
  • Fostul preşedinte este acuzat pentru că ar fi încercat să anuleze rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA din 2020.
  • El spune că procesele penale împotriva lui mai degrabă îl propulsează către Casa Albă.
394 afișări
Imaginea articolului Trump spune că acuzaţiile îl propulsează către Casa Albă

Donald Trump este acuzat pentru că ar fi încercat să anuleze rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA din 2020.

După noua acuzaţie primită, Trump s-a apărat împotriva procurorilor federali şi de stat în cadrul campaniei sale electorale, potrivit Reuters

Fostul preşedinte al SUA (2017-2021) şi cel mai popular candidat republican la alegerile prezidenţiale din 2024 spune că este o ,,altă falsă acuzare". 

Ca primul fost preşedinte  american din istorie care se confruntă cu acuzaţii penale grave, s-a declarat în mod repetat victima persecuţiei politice de către un sistem judiciar pe care îl consideră ,,corupt". 

Trump mai acuză că sistemul jurdiciar este subordonat direct administraţiei Biden şi Partidului Democrat, că este victima unei represiuni politice comparabilă cu cea din Germania nazistă sau din Uniunea Sovietică dintre anii 1930-1940. 

Fostul preşedinte nu se teme să candideze nici dacă ajunge la  închisoare. 

Constituţia SUA îi conferă acest drept şi crede că va câştiga alegerile cu siguranţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici