Turcia continuă să aprovizioneze teroriştii din Siria cu armament modern, acuză un ministru sirian

Turcia şi alte state continuă să aprovizioneze teroriştii din Siria cu armament modern, a afirmat, joi, ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, citat de agenţia de ştiri SANA, relatează Reuters online.

2665 afișări
Imaginea articolului Turcia continuă să aprovizioneze teroriştii din Siria cu armament modern, acuză un ministru sirian

Turcia continuă să aprovizioneze teroriştii din Siria cu armament modern, acuză un ministru sirian (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, a adaugat că regimul de la Damasc va continua să lupte împotriva teroriştilor.

Aceste declaraţii, făcute cu ocazia unei întâlniri cu emisarul special al Chinei în Siria, intervin în contextul reizbucinirii luptelor în Siria, după suspendarea negocierilor de pace.

Discuţia între cei doi oficiali s-a concentrat asupra evolutiilor din regiune şi crizei din Siria. Reprezentantul Chinei, ambasadorul Xie Xiaoyan, a subliniat că Beijingul va continua să susţină Siria în efortul de reinstaurare a unui climat de siguranţă şi stabilitate în tară.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici