Turişti germani care au folosit o dronă deasupra Kremlinului, reţinuţi la Moscova

Doi turişti germani, tată şi fiu, au fost reţinuţi şi amendaţi, în centrul Moscovei, după ce au zburat o dronă civilă deasupra Kremlinului, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

288 afișări
Imaginea articolului Turişti germani care au folosit o dronă deasupra Kremlinului, reţinuţi la Moscova

Turişti germani care au folosit o dronă deasupra Kremlinului, reţinuţi la Moscova (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Cei doi au fost reţinuţi joi seară, imediat după ce trimiseseră o dronă deasupra Kremlinului, sediul Preşedinţiei ruse şi reşedinţa oficială a preşedinteluui Vladimir Putin.

Cei doi, care voiau să filmeze pentru a posta imaginile pe un blog, au fost amendaţi.

"Nu se face închisoare pentru astfel de lucruri", a explicat Anastasia Samorodova, purtătorul de cuvânt al Poliţiei moscovite.

Cei doi turişti germani au fost găsiţi vinovaţi de încălcarea reglementărilor traficului aerian, primind amenzi de câte 66 de euro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici