Turnul de televiziune din Harkov a fost rupt în două după un atac cu rachete al ruşilor

  • O parte a turnului de televiziune din Harkov s-a prăbuşit, luni, în urma unui atac cu rachete al Rusiei, potrivit oficialilor din oraşul ucrainean.
  • Ruşii au atacat infrastructura de televiziune din Harkov de mai multe ori de la începutul invaziei în Ucraina.
4603 afișări
Imaginea articolului Turnul de televiziune din Harkov a fost rupt în două după un atac cu rachete al ruşilor

Sursa foto: X

Turnul de televiziune de 240 de metri din oraşul ucrainean Harkov a fost rupt în două, partea superioară a acestuia prăbuşindu-se, în urma a ceea ce oficialii locali au declarat că a fost un atac cu rachete ruseşti asupra infrastructurii de televiziune, relatează Reuters.

"În acest moment există întreruperi ale semnalului de televiziune digitală", a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov, care a precizat că nu au existat victime.

Imagini de la faţa locului au arătat cum partea superioară a turnului s-a rupt şi a căzut, în timp ce un nor de fum se ridica pe cer. Din imagini nu a fost clar ce a lovit turnul, dar procurorii din Harkov au declarat că Rusia a folosit probabil o rachetă de croazieră Kh-59 în atac.

Rusia a atacat de mai multe ori turnul de televiziune din Harkov, prima oară în martie 2022, la scurt după ce a început invazia în Ucraina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici