Uber va lansa o funcţie de rezervare a zborurilor în aplicaţie în Marea Britanie

Uber va permite în curând clienţilor să rezerve bilete de avion direct prin intermediul aplicaţiei sale.

219 afișări
Imaginea articolului Uber va lansa o funcţie de rezervare a zborurilor în aplicaţie în Marea Britanie

Uber va lansa o funcţie de rezervare a zborurilor în aplicaţie în Marea Britanie

Noua funcţie oferită de agenţia de turism online Hopper va fi lansată pentru utilizatorii din Regatul Unit în această vară.
 
Clienţii pot introduce destinaţia şi datele de călătorie, pot selecta zborurile dorite şi apoi pot plăti direct în aplicaţia Uber. Compania a precizat că utilizatorii vor putea, de asemenea, să îşi aleagă locurile în aplicaţie pentru zborurile cu principalii transportatori.
 
Utilizatorii din Marea Britanie pot deja să rezerve maşini, autobuze, trenuri şi transport cu barca prin intermediul aplicaţiei.
 
Uber nu a vrut să spună dacă programul va fi lansat în SUA.
 
"Deocamdată, ne concentrăm pe pilotarea acestei funcţii de emitere a biletelor în Marea Britanie şi vom monitoriza îndeaproape implicarea clienţilor înainte de a ne angaja la un calendar de extindere a acestei funcţii pe alte pieţe", a declarat un purtător de cuvânt al Uber pentru ABC News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici