Ucraina a lansat un atac surpriză asupra unei baze din interiorul Rusiei. Ministerul rus al Apărării: trei soldaţi ruşi au murit

Trei soldaţi ruşi au murit în urma unui atac cu drone ucrainene asupra unei baze aeriene cruciale din interiorul teritoriului rus, a anunţat Moscova.

1076 afișări
Imaginea articolului Ucraina a lansat un atac surpriză asupra unei baze din interiorul Rusiei. Ministerul rus al Apărării: trei soldaţi ruşi au murit

Ucraina a lansat un atac surpriză asupra unei baze din interiorul Rusiei. Ministerul rus al Apărării: trei soldaţi ruşi au murit

Potrivit Ministerului Apărării, o dronă ucraineană a fost doborâtă luni dimineaţa devreme în apropierea bazei Engels, dar căderea unor resturi a ucis trei soldaţi.

Atacul este al doilea asupra bazei aeriene Engels, situată la aproximativ 500 km de graniţa ucraineană.

La începutul acestei luni, trei militari au fost ucişi şi două avioane au fost avariate în timpul unui aparent atac cu drone ucrainene asupra bazei aeriene Engels.

Ministerul rus al Apărării a declarat că niciun avion nu a fost avariat în urma atacului de luni. Informaţiile nu au putut fi confirmate în mod independent de presă.

Baza aeriană Engels din epoca sovietică, numită după filosoful comunist Friedrich Engels, este un loc crucial pentru operaţiunile forţelor aeriene ruse împotriva Ucrainei şi pentru forţele nucleare strategice ale ţării.

Aceasta găzduieşte regimentul 121 de aviaţie, care include escadrilele de bombardiere strategice Tu-95 şi Tu-160 ale căror rachete au devastat infrastructura energetică a Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici