Ucraina, risc de scurgere de viruşi din laboratoare. Recomandare fermă de la OMS pentru oficialii de la Kiev

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a „recomandat cu fermitate” Ministerului Sănătăţii din Ucraina să distrugă viruşii în siguranţă.

15411 afișări
Imaginea articolului Ucraina, risc de scurgere de viruşi din laboratoare. Recomandare fermă de la OMS pentru oficialii de la Kiev

Ucraina, risc de scurgere de viruşi din laboratoare. Recomandare fermă de la OMS pentru oficialii de la Kiev

OMS a recomandat Ucrainei să distrugă agenţii patogeni cu risc ridicat în laboratoarele de sănătate pentru a preveni potenţialele scurgeri, conform

CNN.Organizaţia Mondială a Sănătăţii a „recomandat cu tărie” Ministerului Sănătăţii din Ucraina să distrugă în siguranţă „agentii patogeni cu ameninţare ridicată” care ar putea fi găzduiţi în laboratoarele de sănătate publică ale ţării, pentru a preveni „orice scurgeri”.

OMS a încurajat, de asemenea, „eliminarea în siguranţă şi sigură a oricărui agent patogen” şi s-a pus la dispoziţie pentru a ajuta dacă este necesar şi acolo unde este posibil. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici