Ucrainenii vor să strângă bani pentru organiza o vizită a lui Boris Johnson în Ucraina

Ucrainenii vor să strângă bani pentru organiza în Ucraina o vizită a premierului demisionar din Marea Britanie, Boris Johnson.

424 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii vor să strângă bani pentru organiza o vizită a lui Boris Johnson în Ucraina

Ucrainenii vor să strângă bani pentru organiza o vizită a lui Boris Johnson în Ucraina

Ucrainenii plănuiesc o campanie de crowdfunding pentru a organiza vizita lui Boris Johnson, potrivit Sky News.

În timp ce popularitatea lui Boris Johnson pare să se prăbuşească în Marea Britanie şi în propriul său partid, el rămâne popular în Ucraina.

Este atât de popular încât ucrainenii vor să strângă bani pentru a-l convinge să meargă în vizită.

„Trebuie să spun că a fost foarte popular. Asta doar pentru a vă da seama cât de popular a fost: ucrainenii tocmai au reuşit să aloce suficienţi bani pentru a cumpăra câteva drone, drone fabricate în Turcia, prin crowdfunding. Următoarea idee este să facem crowdfunding pentru ca premierul Johnson să [vină la noi]", a declarat Vadym Prystaiko, Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie.

El a mai spus că Johnson a fost primul lider care a vizitat Kievul atunci când era „foarte, foarte fierbinte" în Ucraina în ceea ce priveşte conflictul.

„Iar ucrainenilor le-a plăcut pur şi simplu apariţia sa şi modul în care vorbea cu parlamentul nostru, asta a fost apreciat. Sper că următorul prim-ministru va fi la fel", a precizat ambasadorul ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici