UE este pregătită pentru revizuirea relaţiilor cu regimul de la Havana

Uniunea Europeană este pregătită să revizuiască relaţiile cu regimul din Cuba, anunţă surse din cadrul diplomaţiei europene.

67 afișări
Imaginea articolului UE este pregătită pentru revizuirea relaţiilor cu regimul de la Havana

UE este pregătită pentru revizuirea relaţiilor cu regimul de la Havana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un grup de lucru format din experţi ai celor 28 de state membre UE a adoptat principiul revizuirii relaţiilor diplomatice cu statul cubanez", a declarat un diplomat european, sub protecţia anonimatului.

Ţările europene cele mai ostile schimbării de atitudine faţă de statul comunist, Polonia şi Cehia, "au renunţat la obiecţii", adaugă diplomatul european.

Problema revizuirii relaţiilor cu regimul de la Havana va fi discutată la nivel de ambasadori, iar, ulterior, la nivelul miniştrilor de Externe din statele membre UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici