Un alt suspect în cazul jafului de la turneul de poker din Berlin a fost arestat - VIDEO

Un alt suspect în cazul jafului comis la un turneu de poker la Berlin, la 6 martie, a fost arestat miercuri, după ce luni un tânăr de 21 de ani s-a predat şi şi-a mărturisit implicarea, a anunţat poliţia germană, care cunoaşte identitatea celorlalţi doi complici daţi în urmărire.

10 afișări
Imaginea articolului Un alt suspect în cazul jafului de la turneul de poker din Berlin a fost arestat - VIDEO

Un alt suspect în cazul jafului de la turneul de poker din Berlin a fost arestat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul suspectat că ar fi unul dintre autorii jafului a fost arestat miercuri după-amiaza, după ce a declarat că era urmărit, în cursul unui control de rutină într-o staţie de metrou din centrul Berlinului, a precizat poliţia, într-un comunicat emis miercuri seară.

În vârstă de 20 de ani, suspectul "s-a lăsat arestat fără să opună rezistenţă", potrivit poliţiei, care nu a precizat naţionalitatea sa.

Luni, un german în vârstă de 21 de ani s-a prezentat la Parchetul din Berlin, însoţit de un avocat, şi a mărturisit că a luat parte la jaful de la un turneu de poker, în care au fost furaţi 242.000 de euro.

"După un interogatoriu intensiv, el a sfârşit prin a da numele celor trei complici ai săi", a explicat, tot miercuri, Sjors Kamstra, procurorul Parchetului din Berlin, în timpul unei conferinţe de presă comune cu poliţia.

Mandate de arest nominale au fost emise împotriva celor trei complici, a precizat el.

Este vorba despre un german de 19 ani, un turc de 20 de ani şi un al treilea bărbat cu o naţionalitate neconscută, şi el în vârstă de 20 de ani. Suspectul arestat miercuri este unul dintre ultimii doi. Ceilalţi doi sunt în continuare urmăriţi de poliţie.

"Din punctul meu de vedere, se poate considera că jaful comis la turneul de poker de la hotelul Hyatt este aproape rezolvat", a apreciat procurorul.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici