Un american a împuşcat mortal un angajat al unui fast-food pentru că livrarea comenzii a durat prea mult

  • Un angajat al unui lanţ de fast-food din Florida a murit după ce a fost împuşcat de un client
  • Clientul a fost nemulţumit că livrarea comenzii prietenei sale a durat prea mult
  • După ce l-a împuşcat, agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost găsit de poliţişti
1176 afișări
Imaginea articolului Un american a împuşcat mortal un angajat al unui fast-food pentru că livrarea comenzii a durat prea mult

Un american a împuşcat mortal un angajat al unui fast-food pentru că livrarea comenzii a durat prea mult

Un angajat al unui lanţ de fast-food din Florida, care primise locul de muncă în urmă cu doar câteva zile, a murit după ce a fost împuşcat de un client, relatează WKMG.
 
Potrivit autorităţilor locale, o femeie a comandat mâncare din restaurant, dar a acuzat că livrarea comenzii durează prea mult. Angajaţii i-au returnat cei 40 de dolari şi i-au transmis să părăsească incinta.
 
Câteva minute mai târziu, femeia s-a întors alături de prietenul ei, care l-a agresat pe angajatul în vârstă de 22 de ani.
 
Camerele de vedere arată cum cei doi bărbaţi s-au bătut, iar unul dintre martori îl îndepărtează pe agresor. Imediat după, Kelvis Rodriguez-Tormes, în vârstă de 37 de ani, cercetat acum pentru crimă şi distrugerea dovezilor, merge în maşină şi ia un pistol.
 
"Ai două secunde înainte să te împuşc", a zis Rodriguez-Tormes.
 
După ce a tras câteva focuri de armă, bărbatul a părăsit locul faptei, dar a fost găsit de poliţie şi arestat.
 
Angajatul, pe numele său Desmon Joshua, a fost transportat la spital în stare gravă, decesul fiind constatat în aceeaşi seară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici