Un american a murit ucis de capra pe care voia să o vâneze

Un american de 63 de ani a fost ucis în timpul unui atac neobişnuit, îm timpul unei drumeţii în parcul naţional din statul Washington, au informat, duminică, reprezentanţii parcului naţional american.

91 afișări
Imaginea articolului Un american a murit ucis de capra pe care voia să o vâneze

Un american a murit ucis de capra pe care voia să o vâneze (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Barb Maynes, purtătorul de cuvânt al parcului naţional Olympic, unde s-a petrecut drama, a precizat pentru AFP că victima, Robert Boardman, era în parc cu soţia şi un prieten atunci când a fost atacat de capră.

Potrivit acestuia, a fost demarată o anchetă pentru a afla mai multe despre incident.

"În acest stadiu, nu ştim cu exactitate ce s-a întâmplat", a precizat Barb Maynes, confirmând totuşi implicarea animalului în accident.

Maynes a spus că animalul a fost ucis de gărzile forestiere care au văzut sânge pe coarnele lui după incident.

"Este într-adevăr neobişnuit", a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu mai este cunoscut niciun alt incident de acest fel până în prezent.

Potrivit unui articol din Peninsula Daily, citat de AFP, martorii au văzut cu puţin timp înainte de producerea incidentului că animalul avea un comportament agresiv.

Bordman ar fi prins o capră de coarne în timp ce încerca să vâneze animalul, potrivit jurnalului.

Cotidianul a mai precizat că un îngrijitor al parcului naţional care nu era de serviciu, dar care se afla la faţa locului, a agitat o cuvertură de securitate înspre capră şi a aruncat cu pietre spre ea pentru a o ţine departe pană la sosirea paznicilor.

În cel mai scurt timp, un elicopter a transportat bărbatul inconştient la spital, dar excursionistul nu a mai putut fi resuscitat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici