Un autocar de pe ruta Bucureşti-Chişinău a luat foc în Republica Moldova - VIDEO

Un autocar plin cu pasageri, care se deplasa din Busureşti spre Chişinău, a ars marţi dimineaţa în apropiere de satul Stejăreni, raionul Straşeni, relatează PRO TV Chişinău, precizând că incendiul nu s-a soldat cu victime.

306 afișări
Imaginea articolului Un autocar de pe ruta Bucureşti-Chişinău a luat foc în Republica Moldova - VIDEO

Un autocar de pe ruta Bucureşti-Chişinău a luat foc în Republica Moldova (Imagine: Captura video)

Incendiul a izbucnit la ora 5.00 (5.00, ora României), iar în acel moment autocarul era plin cu pasageri. Câţiva pasageri au simţit un miros puternic de fum şi în scurt timp şoferul i-a îndemnat pe toţi să părăsească autocarul, potrivit PRO TV Chişinău.

Pompierii au reuşit să stingă focul, însă autocarul a ars în întregime. Nici un pasager nu a avut de suferit.

Cauzele incendiului urmează să fie stabilite, cel mai probabil având loc un scurt circuit electric.

Pasagerii au fost transportaţi cu un alt autocar spre Chişinău.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici