Un avion al companiei Alitalia a aterizat de urgenţă la Boston

Un avion al companiei Alitalia, care efectua o cursă Boston-Roma, a efectuat o aterizare de urgenţă la aeroportul internaţional Logan, la scurt timp de la decolare, după izbucnirea unui incendiu la motor, a anunţat un purtător de cuvânt al autorităţii aeroportuare din Massachusetts, citat de CNN.

29 afișări
Imaginea articolului Un avion al companiei Alitalia a aterizat de urgenţă la Boston

Un avion al companiei Alitalia a aterizat de urgenţă la Boston(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pilotul cursei 615 a oprit motorul stâng şi a întors avionul către aeroportul din Boston, unde a aterizat în siguranţă, potrivit purtătorului de cuvânt Phil Orlandella.

Acesta a adăugat că flăcări şi fum se puteau vedea ieşind din motor, dar echipajele au stins incendiul după aterizare.

Toate cele 258 de persoane de la bordul avionului Airbus 330 au coborât din avion şi au mers la terminal, a precizat Orlandella.

El nu a comentat afirmaţiile unor martori potrivit cărora incendiul ar fi fost provocat de păsări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici