Un avion american a ieşit de pe pistă în timp ce se pregătea să decoleze şi a rămas blocat în noroi

Un avion de pasageri al companiei American Eagle, care urma să efectueze o cursă de la Columbia, statul american Missouri, către Chicago, a ieşit de pe pistă sâmbătă seara, în timp ce se pregătea să decoleze şi a rămas blocat în noroi, cursa fiind anulată, relatează NBC News.

120 afișări
Imaginea articolului Un avion american a ieşit de pe pistă în timp ce se pregătea să decoleze şi a rămas blocat în noroi

Un avion american a ieşit de pe pistă în timp ce se pregătea să decoleze şi a rămas blocat în noroi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cursa American Eagle 3624 a ieşit de pe pistă în timp ce se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Regional Columbia, către Aeroportul Internaţional O'Hare din Chicago. American Eagle operează curse regionale pentru compania American Airlines.

Potrivit unui comunicat al American Airlines, 31 de pasageri şi patru membri ai echipajului se aflau la bordul avionului Bombardier CRJ 700. Pasagerii urmau să fie îmbarcaţi la bordul altor curse pentru a ajunge la Chicago.

Mai mulţi pasageri au declarat că au aşteptat în avion o oră până ce echipele de intervenţie i-au ajutat să coboare şi i-au transportat înapoi pe terminal, informează ABC News.

Potrivit echipelor de intervenţie, nici o persoană nu a fost rănită în urma acestui incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici