VIDEO  Un avion cu 147 de pasageri a aterizat de urgenţă după ce a lovit mai multe păsări

Un avion Southwest care se îndrepta către Florida a aterizat de urgenţă în Cuba după ce a lovit mai multe păsări. Interiorul aeronavei s-a umplut de fum, iar pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi pe tobogane.

2590 afișări
Imaginea articolului Un avion cu 147 de pasageri a aterizat de urgenţă după ce a lovit mai multe păsări

Un avion cu 147 de pasageri a aterizat de urgenţă după ce a lovit mai multe păsări

Un avion Southwest a fost nevoit să aterizeze de urgenţă după ce păsările au lovit motorul, a anunţat compania aeriană, potrivit BBC.

Avionul, care zbura de la Havana, Cuba, la Fort Lauderdale, Florida, s-a umplut de fum în urma coliziunii la scurt timp după decolare. Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Piloţii au dus avionul „în siguranţă la Havana, unde clienţii au fost evacuaţi pe tobogane", a explicat Southwest.

Totuşi, pasagerii au trăit clipe de panică în timpul incidentului.

„Nimeni nu putea să respire. Ardea atât de mult în plămâni. Oamenii pur şi simplu ţipau. Copiii ţipau", a declarat Marc Antonio, un pasager al zborului, pentru emisiunea Early TODAY de la NBC

Avionul Boeing 737 transporta 147 de pasageri şi şase membri ai personalului, a precizat Southwest Airlines.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici