Un avion cu 20 de persoane la bord s-a prăbuşit în Kazahstan. Toţi cei din aeronavă au murit

Un avion cu 20 de persoane la bord s-a prăbuşit marţi lângă Almaty, în Kazahstan, a anunţat agenţia Interfax, citând surse locale. Cele 20 de persoane aflate la bordul unui avion aparţinând companiei kazahe SCAT au murit în urma prăbuşirii aeronavei, marţi, în timp ce aceasta se apropia de aeroportul din Almaty, în Kazahstan, a anunţat compania, citată de agenţii de presă.

1910 afișări
Imaginea articolului Un avion cu 20 de persoane la bord s-a prăbuşit în Kazahstan. Toţi cei din aeronavă au murit

Un avion cu 20 de persoane la bord s-a prăbuşit în Kazahstan. Toţi cei din aeronavă au murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cinci membri ai echipajului şi 15 pasageri se aflau la bordul avionului", a anunţat compania într-un comunicat citat de agenţia Interfax, care precizează că este vorba despre un avion de fabricaţie canadiană de tip CRJ-200 Bombardier.

.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici