Un avion de pasageri a evacuat zeci de tone de combustibil în Munţii Alpi

Un avion de pasageri al companiei Corsair a evacuat aproximativ 70 de tone de cherosen în Munţii Alpi, la frontiera dintre Elveţia şi Franţa, din cauza unei probleme tehnice, informează postul francez TF1.

14582 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri a evacuat zeci de tone de combustibil în Munţii Alpi

Un avion de pasageri a evacuat zeci de tone de combustibil în Munţii Alpi

Avionul, de tip Boeing B747, decolase de la Paris spre Insula Mauritius, dar piloţii au decis revenirea în capitala Franţei din cauza unei probleme tehnice.

Înaintea aterizării de urgenţă, avionul a evacuat circa 70 de tone de combustibil în Munţii Alpi, în zona Chablais/Léman, la frontiera dintre Elveţia şi Franţa.

Avionul a aterizat în siguranţă la Paris.

Potrivit specialiştilor, doar o mică parte a cherosenului evacuat din avion a ajuns la sol, cea mai mare parte evaporându-se.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici