Un avion de pasageri din Belarus a aterizat de urgenţă în Rusia

  • Un avion de pasageri din Belarus a efectuat o aterizare de urgenţă în Rusia, din cauza unei defecţiuni
  • Avionul avea la bord peste 200 de persoane şi se deplasa din Belarus spre Turcia
3971 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri din Belarus a aterizat de urgenţă în Rusia

FOTO: Twitter

Un avion de pasageri al companiei aeriene belaruse Belavia a efectuat, luni, o aterizare de urgenţă în Rusia, în contextul unei defecţiuni, afirmă surse citate de agenţia de presă Tass.

Avionul, de tip Boeing-737, zbura de la Minsk (Belarus) spre Antalya (Turcia).

"Cursa Belavia B29215, care zbura de la Minsk spre Antalya, a aterizat cu succes pe Aeroportul Domodedovo din Moscova", a declarat un oficial din cadrul Autorităţii aeronautice ruse.

Conform unor surse, avionul a aterizat cu un singur motor în funcţiune. Piloţii transmiseseră un mesaj de urgenţă în timp ce avionul se afla deasupra regiunii ruse Belgorod.

La bordul avionului erau 197 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Avionul survola Rusia pentru a evita spaţiul aerian al Ucrainei. Uniunea Europeană şi ţări partenere, inclusiv Ucraina, au interzis tranzitul avioanelor din Belarus după un incident aerian produs în mai. Autorităţile din Belarus au forţat aterizarea unui avion care circula pe 23 mai între Grecia şi Lituania, pentru a aresta un jurnalist disident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici