Un avion Turkish Airlines a ieşit de pe pistă la aterizare. Mai mulţi pasageri au fost răniţi

Un avion al companiei Turkish Airlines a ieşit de pe pistă, miercuri dimineaţa, după ce a aterizat pe o ceaţă deasă în capitala nepaleză Kathmandu, provocând rănirea uşoară a mai multor pasageri, relatează Associated Press.

570 afișări
Imaginea articolului Un avion Turkish Airlines a ieşit de pe pistă la aterizare. Mai mulţi pasageri au fost răniţi

Un avion Turkish Airlines a ieşit de pe pistă la aterizare. Mai mulţi pasageri au fost răniţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialii de pe aeroportul Tribhuwan din Kathmandu au declarat că avionul cu 238 de persoane la bord venea de la Istanbul, în momentul în care a avut loc incidentul, miercuri dimineaţă. Ei au precizat că pasagerii prezintă contuzii minore, dar niciunul nu este grav rănit.

Pista era alunecoasă după două zile de ploi şi la momentul aterizării ceaţa era densă. Potrivit autorităţilor, avionul, un Airbus 330, s-a blocat în iarbă şi a fost avariat la partea din faţă.

Tribhuwan, singurul aeroport internaţional din Nepal, a rămas închis miercuri dimineaţa, după incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici