Un băiat american, în vârstă de 12 ani, a fost arestat pentru uciderea surorii mai mici

Poliţia americană a arestat sâmbătă, în California (vestul Statelor Unite), un băiat, în vârstă de 12 ani, suspectat de uciderea surorii mai mici, în vârstă de opt ani, găsită înjunghiată, în urmă cu 15 zile, în casa familiei.

216 afișări
Imaginea articolului Un băiat american, în vârstă de 12 ani, a fost arestat pentru uciderea surorii mai mici

Un băiat american, în vârstă de 12 ani, a fost arestat pentru uciderea surorii mai mici (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Uciderea fetiţei a mobilizat intens poliţia şi a trezit emoţii puternice în satul Valley Springs, situat la poalele munţilor Sierra Nevada.

"Anchetatorii din biroul şerifului comitatului Calaveras l-au arestat pe fratele micuţei Leila (Fowler), în vârstă de 12 ani, pentru crimă", a anunţat biroul şerifului din Calaveras, la sud-est de San Francisco, într-un comunicat publicat sâmbătă seara.

"Noi am petrecut peste 2.000 de ore anchetând, cu scopul de a aduce răspunsuri familiei", a adăugat şeriful Gary Kuntz, în timpul unei conferinţe de presă.

Leila a murit pe 27 aprilie când ea şi fratele său, al cărui nume nu a fost dezvăluit, se aflau singuri în casa familiei, în Valley Springs.

Fratele fetiţei a povestit la poliţie că a văzut un intrus pătrunzând în casă, iar, la puţin timp după, a descoperit-o pe sora sa înjunghiată. Băiatul i-a sunat atunci pe părinţii săi, care au solicitat serviciile de urgenţă, dar Leila a decedat în scurt timp la spital, potrivit publicaţiei locale Sacramento Bee.

Poliţia a căutat presupusul intrus inclusiv la şcoala primară unde învăţa Leila şi pe drumurile circulate de autobuzele şcolare.

Şeriful nu a oferit detalii despre arestarea băiatului, anunţând că ancheta este "în curs". "Locuitorii din Calaveras vor putea să doarmă mai bine din această noapte", s-a limitat el să declare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici