Un bărbat a ascuns simptomele de Covid-19 ca să-şi viziteze soţia la maternitate

Un bărbat din New York şi-a ascuns simptomele de coronavirus, astfel încât să poată intra în maternitatea la care era internată soţia sa, care a născut săptămâna trecută.

2638 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ascuns simptomele de Covid-19 ca să-şi viziteze soţia la maternitate

Un bărbat a ascuns simptomele de Covid-19 ca să-şi viziteze soţia la maternitate

Un bărbat din New York şi-a ascuns simptomele de coronavirus, astfel încât să poată intra în maternitatea la care era internată soţia sa, care a născut săptămâna trecută.

Tânăra mămică a început să prezinte simptome de COVID-19 la scurt timp după naştere. După efectuarea testelor, personalul spitalului a aflat că tatăl nu doar că a fost expus la COVID-19, dar a fost şi un pacient care a avut simptome evidente de boală.

„Pacienta în cauză şi partenerul ei au fost într-o sală privată pe tot parcursul şederii la noi”, a spus Chip Partner, un purtător de cuvânt al URMC. „Atât mama cât şi partenerul au fost izolaţi de alţi pacienţi”.

Spitalul le-a spus membrilor personalului care au intrat în contact cu cuplul despre situaţie şi au luat măsuri de precauţie pentru sănătatea lor, a menţionat el. Unul dintre angajaţii spitalului a prezentat simptome şi a fost pus în carantină la domiciliu, dar ulterior s-a dovedit a fi sănătos.

În ceea ce priveşte cuplul şi nou-născutul, li sa cerut să se auto-carantineze până la primirea rezultatele testelor şi au fost externaţi din spital.

Spitalul a anunţat noi reguli de vizită în unităţile sale de obstetrică, eliminând majoritatea vizitelor.

Fiecare mamă poate fi vizitată de o singură persoană. Vizitatorul va fi ecranizat la sosire şi i se va lua temperatura. Oricine are simptome asemănătoare coronavirusului va fi rugat să rămână în afara maternităţii.

„Recomandăm utilizarea tehnologiei pentru a păstra legătura cu prietenii şi cu familia în acest timp”, a spus directorul spitalului.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici