Un bărbat înarmat, arestat în timpul proiecţiei filmului "Batman", într-un cinematograf din Ohio

Un bărbat care avea asupra lui un sac plin de arme a fost arestat sâmbătă seara, în timpul unei proiecţii a filmului "Batman", a anunţat marţi poliţia din Westlake, Ohio (nordul Statelor Unite), caz care evocă atacul armat dintr-un cinematograf din Colorado, de pe 20 iulie.

190 afișări
Imaginea articolului Un bărbat înarmat, arestat în timpul proiecţiei filmului "Batman", într-un cinematograf din Ohio

Un bărbat înarmat, arestat în timpul proiecţiei filmului "Batman", într-un cinematograf din Ohio (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Scott Smith, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat de un agent de poliţie care nu se afla în timpul serviciului, sâmbătă seara, într-un cinematograf local, potrivit forţelor de ordine. El avea asupra lui un sac în care se găseau un pistol marca Glock, două încărcătoare şi trei cuţite.

Bărbatul avea asupra sa şi un alt cuţit în momentul arestării. Mai multe arme şi muniţii au fost ulterior descoperite la domiciliul său dintr-un oraş vecin.

Această arestare, care a avut loc într-un cinematograf unde se proiecta ultimul film apărut din seria "Batman", aminteşte de atacul armat dintr-un cinematograf Aurora, din Colorado (sud-vest), soldat cu moartea a 12 persoane şi rănirea altor 58, atunci când se proiecta premiera aceluiaşi film, pe 20 iukie.

Scott Smith nu este primul "imitator" al acestui masacru. Un alt bărbat care se compara cu "Joker" - unul dintre adversarii lui Batman - l-a ameninţat pe angajatorul său. El a fost arestat în Maryland, iar la domiciliul său a fost găsit un întreg arsenal.

Acuzaţiile la care Scott Smith va trebui să răspundă nu au fost făcute încă publice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici