Un cetăţean francez, membru al unei celule Al-Qaida, a fost ucis în Siria

Un cetăţean francez, membru al grupului terorist Khorasan, afiliat reţelei Al-Qaida, a fost ucis miercuri într-un raid aerian american efectuat în nord-vestul Siriei, anunţă surse citate de AFP.

188 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean francez, membru al unei celule Al-Qaida, a fost ucis în Siria

Un cetăţean francez, membru al unei celule Al-Qaida, a fost ucis în Siria

"Şoferul unui vehicul şi-a pierdut ambele picioare şi probabil a murit. O altă persoană, David Daoud Drugeon, cetăţean francez, a fost ucisă pe loc", conform surselor citate.

Drugeon, în vârstă de 24 de ani, era considerat de serviciile de spionaj drept expertul Khorasan în fabricarea dispozitivelor explozive.

Bărbatul este originar din localitatea franceză Vannes şi se convertise la islam.

Pentagonul a confirmat că au fost efectuate raiduri aeriane cu drone militare, în nord-vestul Siriei. "Tânărul de 24 de ani făcea parte din obiectivele pe care le vizam", a declarat un reprezentant al Departamentului american al Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici