Un copil român de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină, în Italia

Un copil român în vârstă de trei ani a murit, în sudul Italiei, după ce a fost lovit de un autoturism, anunţă poliţia italiană, citată de site-ul TGcom24.

169 afișări
Imaginea articolului Un copil român de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină, în Italia

Un copil român de trei ani a murit după ce a fost lovit de o maşină, în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc marţi seară în orăşelul Termoli, situat în regiunea Molise, în sudul Italiei.

O româncă în vârstă de 25 de ani şi băieţelul acesteia, în vârstă de trei ani, mergeau pe marginea unui drum naţional. Cei doi au fost loviţi de un vehicul marca Nissan Micra, condus de un italian în vârstă de 26 de ani.

Copilul a murit pe loc. Românca a fost rănită, dar nu este în stare gravă.

Anchetatorii cred că şoferul a avut o clipă de neatenţie, pe fondul vitezei excesive. "Cei doi pietoni circulau pe marginea drumului, în afara carosabilului; erau dincolo de linia continuă care demarca partea carosabilă", a comunicat Poliţia italiană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici