Un deputat german găzduieşte în propria locuinţă doi imigranţi africani - VIDEO

Un deputat conservator german, Martin Patzelt, a decis să găzduiască doi imigranţi extracomunitari în propria locuinţă şi îi ajută să îşi găsească de lucru în Germania, informează BBC News online.

252 afișări
Imaginea articolului Un deputat german găzduieşte în propria locuinţă doi imigranţi africani - VIDEO

Un deputat german găzduieşte în propria locuinţă doi imigranţi africani (Captură video)

Martin Patzelt, membru al Partidului Creştin-Democrat (CDU), formaţiunea cancelarului Angela Merkel, a primit doi imigranţi din Eritreea în casa lui din localitatea Briesen, situată în apropiere de Frankfurt.

Cei doi imigranţi - Haben (în vârstă de 19 ani) şi Awet (24 de ani) - sunt găzduiţi în locuinţa personală a deputatului german de circa o lună.

"Iniţiativele de acest fel contribuie la încetarea atitudinilor de polarizare şi ostilitate faţă de imigranţi", a declarat deputatul conservator german într-un interviu acordat postului ARD.

Iniţiativa parlamentarului intervine în contextul amplelor dezbateri din Germania şi din Uniunea Europeană privind situaţia imigranţilor extracomunitari, majoritatea veniţi din zone de conflict din Orientul Mijlociu şi Africa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici