Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei

Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei, a anunţat un jurnalist al presei de stat ruse citat de Reuters, adăugându-se astfel la şirul de pierderi militare de rang înalt suferite de Moscova.

1376 afișări
Imaginea articolului Un general rus a fost ucis în estul Ucrainei

Raportul, publicat pe aplicaţia de mesagerie Telegram de către reporterul televiziunii de stat Alexander Sladkov, nu a precizat cu exactitate când şi unde a fost ucis generalul-maior Roman Kutuzov.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ministerului rus al Apărării.

Forţele ruse şi-au intensificat atacurile pentru a cuceri Sievierodonetsk, un oraş-cheie din regiunea Donbas din estul Ucrainei, pe care Moscova îl vizează după ce nu a reuşit să cucerească capitala Kiev la începutul războiului.

Rusia clasifică deja decesele militare drept secrete de stat chiar şi în timp de pace şi nu şi-a actualizat cifrele oficiale privind victimele din Ucraina din 25 martie, când a declarat că 1.351 de soldaţi ruşi au fost ucişi de la începutul campaniei sale militare, la 24 februarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici