Un guvernator republican gafează şi îşi anunţă susţinerea pentru Barack Obama

Guvernatorul republican de Arizona, Jan Brewer, a făcut o gafă, joi, anunţându-şi sprijinul faţă de realegerea democratului Barack Obama, inamic convins al ultraconservatorilor din mişcarea tea-party, de care ea este foarte apropiată, relatează AFP.

293 afișări
Imaginea articolului Un guvernator republican gafează şi îşi anunţă susţinerea pentru Barack Obama

Un guvernator republican gafează şi îşi anunţă susţinerea pentru Barack Obama (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Guvernatorul, în vârstă de 68 de ani, care s-a opus vehement preşedintelui Obama introducând sub incidenţă penală imigraţia în statul său în 2010, a gafat într-un interviu acordat postului de televiziune MSNBC în timp ce convenţia republicană tocmai l-a desemnat pe Mitt Romney candidatul său la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie.

"Ştiu că dacă preşedintele Obama va fi ales în noiembrie, ceea ce îmi doresc, el va şti să ne reunească pe toţi şi să găsească o soluţie", a declarat ea.

Fără să îşi dea seama de greşeală, ea a continuat: "sunt convinsă că va securiza frontierele şi că noi ne vom putea rezolva atunci toate celelalte probleme, este simplu".

Guvernatorul nu este la prima sa gafă. În timpul unei dezbateri televizate în 2010, ea a devenit subit tăcută timp de zece secunde în mijlocul unei demonstraţii, din care s-a retras cu un zâmbet stânjenit. Ea a recunoscut ulterior că a avut un "lapsus".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici