Un model Victoria's Secret a fost condamnat la nouă luni de muncă în folosul comunităţii. Mama sa va face închisoare

  • Bar Rafaeli a fost condamnată la nouă luni de muncă în folosul comunităţii
  • Modelul Victoria's Secret şi mama ei sunt acuzat de evaziune fiscală pentru venituri de 10 milioane USD
  • Mama ei va face 16 luni de închisoare
2236 afișări
Imaginea articolului Un model Victoria's Secret a fost condamnat la nouă luni de muncă în folosul comunităţii. Mama sa va face închisoare

FOTO Bar Rafaeli Profimedia

Unul dintre îngerii Victoria’s Secret, Bar Rafaeli, a fost condamnat la nouă luni de muncă în folosul comunităţii, pentru evaziune fiscală. Mama ei, Zipi Rafaeli, va face 16 luni de închisoare. 

Deciziile pun capăt procesului lung, început în 2015. Modelul şi mama ei au fost condamnate în iulie pentru evaziune pe venituri de aproape 10 milioane USD. Cele două vor trebui să plătească şi 1,5 milioane de dolari, în plus faţă de milioane de impozite restante datorate statului.

Cazul a afectat imaginea modelului. Rafaeli are 35 de ani şi a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated.

Bar Rafaeli este cunoscută şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Leonardo DiCaprio. A fost una dintre prezentatoarele ediţiei din 2019 a competiţiei muzicale Eurovision, desfăşurată în Tel Aviv.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici