Un mort şi doi răniţi după ce o maşină a lovit un grup de imigranţi, în sudul Ungariei

Un imigrant extracomunitar a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, în apropierea oraşului ungar Szeged, informează site-ul agenţiei Reuters.

520 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi după ce o maşină a lovit un grup de imigranţi, în sudul Ungariei

Un mort şi doi răniţi după ce o maşină a lovit un grup de imigranţi, în sudul Ungariei

În momentul accidentului, cei trei imigranţi circulau neregulamentar, pe timp de noapte, pe carosabil, pe un drum situat în apropierea taberei de refugiaţi Roszke, situată în sudul Ungariei, în apropierea frontierei cu Serbia.

Cei trei imigranţi au fost loviţi de un autoturism. Unul dintre imigranţi a murit, iar ceilalţi doi au fost spitalizaţi în stare gravă.

Sute de imigranţi au părăsit în ultimele zile centrul de cazare Roszke, deplasându-se pe jos spre Budapesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici