Un mort şi doi răniţi, în urma aterizării dure a unui elicopter militar în SUA

Un elicopter militar american de tip MH-60 Black Hawk a fost constrâns să efectueze o aterizare dură de urgenţă, miercuri seara, în statul Georgia, soldându-se cu un mort şi doi răniţi, potrivit US Army, anunţă postul de televiziune american Fox News.

150 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi, în urma aterizării dure a unui elicopter militar în SUA

Un mort şi doi răniţi, în urma aterizării dure a unui elicopter militar în SUA (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Un reprezentant al US Army, Allen Hill, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei locale 23.30, în apropiere de terenul aviaţiei militare din Savannah, în statul Georgia, în timp de elicopterul efectua "un zbor de antrenament de rutină".

"Nimic nu părea ieşit din comun, elicopterul se apropia" de Savanah, a afirmat Hill, care a insistat că elicopterul nu s-a prăbuşit, ci doar a avut o aterizare dură.

Pentru moment, numele victimelor nu au fost precizate. Cele trei persoane făceau parte din Regimentul 160 pentru operaţiuni speciale al aviaţiei americane.

O anchetă a fost iniţiată pentru a stabili cauzele acestui accident.

La 8 ianuarie, un elicopter de tip MH-53 Sea Dragon al US Navy s-a prăbuşit în largul coastelor statului american Virginia (est), provocând moartea a două persoane şi rănirea altor trei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici