Un mort şi un rănit grav, într-un atac comis într-un birou al partidului lui Jaroslaw Kaczynski

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a ucis marţi o persoană şi a rănit grav o alta, într-un birou al partidului conservator de opoziţie Lege şi Justiţie al lui Jaroslaw Kaczynski, în oraşul polonez Lodz, a anunţat poliţia locală.

12 afișări
Imaginea articolului Un mort şi un rănit grav, într-un atac comis într-un birou al partidului lui Jaroslaw Kaczynski

Un mort şi un rănit grav, într-un atac comis într-un birou al partidului lui Jaroslaw Kaczynski (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost împuşcat mortal şi un altul în vârstă de 39 de ani, rănit cu un cuţit, a fost spitalizat şi se luptă pentru viaţa sa", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Lodz, Joanna Kacka, pentru postul privat de televiziune TVN24.

"Asasinul (...), originar din Czestochowa, a fost arestat. Nu se cunosc motivele gestului său. El nu are cazier judiciar", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Legăturile victimelor sale cu partidul PiS nu sunt deocamdată cunoscute.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici