Un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza, a strivit un copil de 13 ani

  • Un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza, a omorât un copil de 13 ani.
  • Victima a fost strivită de pachetul voluminos.
  • Copilul a fost dus la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.
430 afișări
Imaginea articolului Un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza, a strivit un copil de 13 ani

Un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza, a strivit un copil de 13 ani

Zein Oroq, în vârstă de 13 ani, a fost lovit de un pachet paraşutat săptămâna trecută.

Pachetul care conţinea fasole, orez şi făină i-a fracturat craniul, pelvisul şi abdomenul, a spus tatăl său, potrivit Sky News.

Zein a fost dus la spital, unde a murit din cauza rănilor.

Copilul era unul dintre supravieţuitorii unui bombardament asupra casei familiei sale. 17 membri ai familiei sale au murit în incidentul din luna noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici