Un partid sârb de opoziţie cere demisia premierului Iviţa Dacici

Partidul Democratic din Serbia (DSS, opoziţie) a cerut din nou demisia premierului Iviţa Dacici, de această dată evocând "probe cu privire la contactele pe care le-a avut cu liderul unei grupări de traficanţi de droguri, Darko Sarici".

88 afișări
Imaginea articolului Un partid sârb de opoziţie cere demisia premierului Iviţa Dacici

Un partid sârb de opoziţie cere demisia premierului Iviţa Dacici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partidul a precizat că, anterior, i-a cerut lui Dacici să demisioneze din motive politice, imputându-i o "complicitate în stabilirea frontierei între Serbia şi Kosovo", relatează postul B92 în pagina electronică. 

"De această dată, se pare că nu doar şeful de cabinet al lui Dacici, ci Dacici însuşi a avut contacte cu gruparea lui Sarici", afirmă DSS, subliniind că, din acest motiv este "absolut inacceptabil" ca Dacici să rămână în continuare premier şi ministru de Interne.

În ultimele zile, presa sârbă a publicat informaţii potrivit cărora premierul şi fostul său şef de cabinet Branko Lazarevici ar fi avut contacte cu Rodoljub Radulovici, un membru al grupării lui Sarici.

Dacici a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că s-a întâlnit cu Radulovici de câteva ori, dar că la momentul respectiv avea doar informaţii provenind dintr-o Carte Albă, care nu îl eticheta pe Radulovici drept membru al vreunei grupări infracţionale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici