Un român care avea asupra sa 2,79 de kilograme de droguri a fost arestat în Malaysia

Poliţia din Malaysia a arestat un român şi a confiscat 2,79 kilograme de droguri, cel mai probabil cocaină, luni, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, relatează joi agenţia BERNAMA, în pagina electronică.

148 afișări
Imaginea articolului Un român care avea asupra sa 2,79 de kilograme de droguri a fost arestat în Malaysia

Un român care avea asupra sa 2,79 de kilograme de droguri a fost arestat în Malaysia (Imagine: Shutterstock)

Potrivit şefului poliţiei din statul Selangor, Datuk Mohd Shukri Dahlan, drogurile au fost găsite în 12 pungi de plastic ascunse în bagajul bărbatului în vârstă de 47 de ani. Acesta din urmă venea de la Dubai şi se îndrepta probabil spre Vietnam, a declarat oficialul citat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute joi.

Suspectul a fost reţinut pentru două săptămâni. În cazul în care va fi acuzat de trafic de droguri, românul riscă pedeapsa cu moartea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici