Un român de 15 ani a agresat patronul unui restaurant din Italia. Ce l-a deranjat pe minor

Un incident nefericit s-a produs în incinta unui restaurant din Italia, unde a fost implicat un minor român de 15 ani, care a agresat patronul unui restaurant din Italia, scrie agenţia de presă lacittadisalerno.it.

5059 afișări
Imaginea articolului Un român de 15 ani a agresat patronul unui restaurant din Italia. Ce l-a deranjat pe minor

Un român de 15 ani a agresat patronul unui restaurant din Italia. Motivul care l-a deranjat pe minor

 

Conform agenţiei de presă italiene, victima a ajuns la spital cu leziuni în zona feţei, fiind lovit de minorul român şi ameninţat cu cuţitul. Motivul a fost că românul alături de iubita sa nu purtau mască, iar patronul le-a atras atenţia în privinţa aceasta. „Nu doar că nu purtau mască, dar au scuipat pe jos când am trecut pe lângă ei”, a spus acesta.
 
Mai mulţi martori, care au auzit strigătele, au confirmat că tânărul român avea un cuţit. Incidentul a avut loc într-un oraş din sudul ţării, Eboli.
 
Guvernatorul regiunii Campania din Italia, Vincenzo De Luca, a declarat pentru CorriereTv că în acest moment există două tipologii de cetăţeni apăruţi pe fondul pandemiei: cei care nu poartă mască şi cei care o ţin la gât pe post de pandantiv.
 
Măsurile de precauţie în contextul actual implică responsabilitate din partea cetăţenilor pentru a se proteja reciproc de virusul letal care a făcut ravagii în Italia. Guvernatorul De Luca se teme că oamenii au înţeles greşit redeschiderea şi unii dintre ei sunt lipiţi de spirit civic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici