Un român este cercetat în Italia pentru că şi-a construit o casă într-un cimitir

Un român este cercetat penal în Italia pentru că a început să îşi construiască o casă, în mod abuziv, într-un cimitir din oraşul Genova, informează site-ul agenţiei AGI.

684 afișări

Românul în vârstă de 38 de ani a început să îşi construiască locuinţa în Cimitirul Garibaldini din cartierul Quarto, în oraşul Genova.

Bărbatul a utilizat nisip de mare şi piatră, inclusiv piatră funerară, la construcţia ilegală. Pentru acoperişul casei a folosit o prelată.

Românul nu ar fi fost descoperit dacă poliţiştilor care l-au văzut pe stradă nu li s-ar fi părut suspect că avea o geantă de damă. A fost urmărit de agenţi până în cimitir, unde a explicat că geanta o găsise pe stradă de mult timp. Însă poliţiştii au fost uimiţi că românul începuse construirea unei case în cimitir.

Imigrantul este cercetat penal pentru demararea unei construcţii fără autorizaţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici